Köp alkolås

Produkter/Säkerhet/Alkolås & AlkotestareCC TEKNIK LEVERERAR, INSTALLERAR OCH KALIBRERAR ALKOLÅS FRÅN
DRÄGER, FOXGUARDS ALKOLÅS, DIGNITA OCH SMART START

Alkolås & alkotestare

Alkolås skapar förutsättningar för en säker färd. Ett krav i många upphandlingar inom transportnäringen numera är att fordon som används ska vara försedda med alkolås. CC Teknik levererar, installerar och kalibrerar alkolås från Dräger, Foxguards alkolås, Dignita och Smart Start. Vi monterar även Transportstyrelsens vilkorliga alkolås i sammarbete med Dräger, Smart Start och Dignita. Vi säljer och kalibrerar även Dräger alkotestare, samma typ som polisen använder.

Service alkolås

Som Dräger Service Center monterar och servar vi ditt alkolås och alkotestare. Vi servar regelbundet alkolås och kan för det mesta fixa ditt fordon om du svänger förbi, säkrast är dock att ringa innan. Skulle du ha några problem med låset kan du också ringa vårat service nummer: 036-32 70 80

Alkolås efter rattfylleri, nytt system infört 2012

Trafiken ska vara en alkoholfri zon och åtgärderna mot rattfylleri blir effektivare. Ett led i arbetet att förhindra alkohol i trafiken är alkolås. Den som ska få sitt körkort återkallat på grund av rattfylleri eller grovt rattfylleri har möjlighet att ansöka om körkort med alkolåsvillkor i stället för att vara utan körkort.
Läs mer på körkortsportalen för mer information om körkort med villkor.

Beställ Dräger alkolås här.

Välj ett alternativ.

8 + 3 =